Albert Mensinga

Content- en inboundmarketeer, consultant en sales voor B2B

albertmensingaContent – en met name goed geschreven tekst – zorgt voor de basis van communicatie en legt de verbinding met doelgroepen. Mijn wortels liggen in de corporate communicatie, ik leg het accent op online-leadgeneratie: laad met goed geschreven en duurzaam communicerende teksten informatie- en marketingmiddelen met waarde, zodat doelgroepen er echt mee verder kunnen. Dit is niet nieuw. Toch is het voor ondernemers van nu een eye-opener. Zoeken en gevonden worden, inrichting van online-business en -dialoog (bijvoorbeeld via sociale media) zijn de B2B-behoeften van van nu. Wanneer online-projecten worden gedreven vanuit een ondernemersvisie, krijgen marketing en innovatie voorrang op ICT. Dit geeft waardevolle content de ruimte om bedrijfsdoelen te realiseren. Een blog is hiervoor een perfect middel. Sterker nog, met authentieke artikelen help je je doelgroepen te vinden waar zij behoefte aan hebben. Als je je doelgroepen helpt met hun aankopen, helpen zij je met omzetgroei.

Klanten

Ik heb mij in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld van grafisch ontwerper tot project- en accountmanager. Sinds eind jaren negentig kwam daar tekstschrijven, redactie en marketing bij. Het accent ligt sinds 2006 met name op online marketing. Klanten waar ik me bij thuisvoel, zijn bedrijven die de innovatie niet schuwen en mij aanspreken op het behalen van rendement: IBM Learning Services, KPMG, gemeenten Amsterdam, Almere en Rotterdam, provincies Utrecht en Gelderland, Rodamco Europe, Essent, AFAS, SAP, Kluwer, NS, KLM, ABN AMRO, Kappa Packaging, Buhrmann en RAI Vereniging. En heel veel MKB-bedrijven. Ik werk als zelfstandige en samen met Carl Lunenborg, Digital Masters en WebsiteMarketing.

Specialisaties

Ik ben een communicatiegeneralist die door verdieping en dialoog inzicht krijgt in de behoeften van klanten en doelgroepen. Door kritisch te zijn en ondernemers kaders aan te bieden, zorgt deze verdieping voor een strategie en tactiek waar ondernemers verder mee kunnen, op weg naar een commerciële inzet van hun online-omgeving. De wereld is digitaal! Laat je website voor je werken!

Neem contact op met Albert
© Duurzaam Communiceren 2020.
Back to top