Aafke van Sprundel

(Marketing-)communicatieadviseur, propositie- en brandontwikkelaar, tekstschrijver
Als je een danser bent, dans je niet over lichtheid, je danst licht. Over duurzaamheid communiceer je niet. Dat doe je, op een duurzame manier. Voor organisaties scherp ik proposities en merkinitiatieven aan of we beginnen een nieuwe. Deze vertaal ik naar heldere communicatiestrategieën. Vaak komt daar ook bij dat ik de eerste teksten schrijf.

Klanten

ACE cookstove, Amnesty International, Amsterdam Bright City, Atos Origin, Both ENDS, De Gezonde Stad, e-MFP European Platform Microfinance, Gemeente Amsterdam, Gemeente Den Haag, Gemeente Haarlem, Gemeente Vlissingen, iKringloop, KLM, Lost Boys, NCDO, Nudge, NpM Platform Inclusive Finance, OnePlanetCrowd, PLUS Retail, PWC, Rabobank, Toogethr, Women on Wings.

Specialisaties

Als communicatieadviseur en antropologe breng ik creativiteit en jarenlange ervaring in verschillende disciplines zoals communicatiestrategie, projectmanagement, het begeleiden van workshops, trainingen en programma’s. Ik ben getraind aan de Hogeschool voor Communicatie en Journalistiek Utrecht, Vrije Universiteit (Culturele Antropologie), Universiteit van Amsterdam (Communicatiewetenschappen), Psychosynthese Studies, het Schumacher College in het Verenigd Koninkrijk (Systems Thinking in a Complex World).

DC.org?

Duurzaam Communiceren is geen bedrijf, maar een inspiratiebron. Hier ontdek je hoe je communicatiesucces op de lange termijn kunt boeken. Door ook aandacht te besteden aan vergeten klantmomenten en te leren van klantfeedback. En door in je communicatie open, eerlijk en menselijk te zijn, met duurzaam winstgevende klantrelaties tot gevolg.

Je kunt hier ook aan de slag gaan. Want Duurzaam Communiceren is opgezet door een reeks ervaren communicatiespecialisten. Zij brengen elk voor zichzelf het gedachtegoed in de praktijk, desgevraagd ondersteund door toonaangevende pr-bureaus. Graag gaan ze een duurzame relatie met je aan.

Mattijs Diepraam en Jitse Knoop begonnen in 2014 met Duurzaam Communiceren. Sindsdien hebben ook andere communicatiespecialisten zich achter het manifest geschaard.