Onze diensten

Strategische visiedocumenten

Modern business concept
Medewerkers en andere belanghebbenden die aan de keukentafel kunnen uitleggen hoe de organisatie gaat veranderen? Dat doe je met een bondig en vooral prettig leesbaar visiedocument. Met Lean-adviseur en Why-specialist Philip van Londen levert het platform hiervoor via The Workimprovers Connection een gezamenlijke dienst.

Meer informatie

Training: First time fix in klantcontact

Excellent on customer survey
Duurzame klantrelaties worden bepaald door hoe tevreden de klant is met de dienstverlening van jouw organisatie. Een belangrijke driver voor deze klanttevredenheid is deskundigheid. Klanten willen het liefst in één keer goed geholpen worden, door de juiste persoon.

Onze training First time fix in klantcontact geeft je medewerkers de benodigde handvatten om dit goed uit te voeren.

Meer informatie

Interactieteksten

Business teamwork
Klanten en bezoekers van je website zich welkom laten voelen als ze zich op de site aanmelden of online zaken met je willen doen? In plaats van dat ze vastlopen op onduidelijke teksten die een IT’er even erbij gedaan heeft? Dat doe je met heldere, klantgerichte interactieteksten en webformulieren.

Meer informatie

Masterclass: Haal meer uit uw MVO-communicatie en zelfverklaring

150921-MC DEF factsheet masterclass 2016-1
Deze masterclass vergroot uw inzichten in de communicatie- en businesskansen van MVO. U werkt met inventieve communicatietools aan de in- en externe betrokkenheid bij MVO, ISO 26000 en de zelfverklaring. U profiteert hierbij van ervaringen van (voorgaande) deelnemers.

Meer informatie

Servicebrieven


Klanten serieus nemen als ze vragen hebben of een klacht? Dat doe je met (standaard)brieven of e-mails die duidelijk zijn in wat je belooft en te bieden hebt, zonder klanten af te poeieren of met een kluitje in het riet te sturen. En vooral zonder administratieve of bureaucratische toon. Hiervoor levert het platform een standaarddienst (ook via The Workimprovers Connection verkrijgbaar).

Meer informatie

Workshop: Visie op duurzaam klantcontact


Hoe gaan medewerkers om met jouw visie? Kunnen zij in het dagelijkse klantcontact de juiste keuzes maken om klanten te behouden? In deze workshop leren de deelnemers wat het betekent om de klant centraal te stellen. Aan de hand van inspirerende en praktische voorbeelden, aangevuld met cases uit je eigen organisatie.

De workshop Visie op duurzaam klantcontact is geschikt voor elke medewerker klantcontact, van agent tot manager.

Meer informatie

Testimonials


Je klanten laten vertellen waarom ze graag zaken met jou doen? Laat het mes aan twee kanten snijden met een testimonial waarin je niet zelf vertelt hoe goed je bent, maar waarin je klant tot zijn recht komt. Dankzij jouw producten of dienstverlening.

Meer informatie
© Platform Duurzaam Communiceren 2017.
Back to top