Meedoen met ons collectief?

We werken graag met je samen

Ben je ook gegrepen door onze visie op duurzaam communiceren? Denk je daar een zinvolle bijdrage aan te kunnen leveren? Heb je als marketeer, communicatieadviseur of tekstschrijver klanten die baat kunnen hebben bij een duurzame blik op hun marketing, communicatie en service? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Het platform is primair bedoeld om een gedeelde visie op duurzaam communiceren uit te dragen en verder te ontwikkelen. De platformleden wisselen daarover kennis en ervaring met elkaar uit. Daarnaast kan het platform dienen als extra uithangbord voor je individuele dienstverlening. Met het gedachtegoed van het platform kun je immers laten zien dat je over je vak nadenkt, hoe je daarover denkt en waarom je méér bent dan alleen goed in je vak. Als lid kun je ook bijdragen aan onze blog; het platform is in dat opzicht letterlijk een platform of podium.

Het platform is geen rechtspersoon en zal dat ook nooit worden. We nemen geen opdrachten aan als platform, maar blijven een collectief van zzp’ers en (kleinere) bureaus dat elkaar inspireert en in wisselende samenstelling kan samenwerken. Voor dat laatste hebben we een dienstenpagina in het leven geroepen. Daar kunnen platformleden hun individuele of gezamenlijke diensten presenteren.

Voor diverse projecten werken we samen met MVO Nederland. Daarvoor hebben we onder meer het kennisdossier duurzaam communiceren samengesteld.

Meer informatie
© Platform Duurzaam Communiceren 2017.
Back to top