De founders van het Platform Duurzaam Communiceren

mattijs-door-hanneke-20121218-seriea-11Mattijs Diepraam

Tekstschrijver en adviseur in duurzame communicatie

Natuurlijk is hij nodig: de tekstschrijver die met puntige teksten klanten voor je scoort en nieuwe medewerkers lokt. Maar als die eenmaal binnen zijn? Dan wil je ze behouden. Niet met mooie woorden, maar met heldere, eerlijke en geloofwaardige taal. Mattijs richt zich als tekstschrijver op de communicatie die duurzame klantrelaties nastreeft. Op diezelfde website, op pagina’s die iets minder salesgericht zijn. Via intranet. Via e-mail en apps. Via personeelsbladen en relatiemagazines. Via jaarverslagen. Maar ook via ‘vergeten’ genres als administratieve mails en standaardbrieven. Dat doet hij vanuit de visie dat bestaande klanten (en medewerkers) behouden voordeliger is dan steeds maar nieuwe werven.

Mail Mattijs
Jitse Knoop large edwinvandegraaf.nl-5

Jitse Knoop

Klachtenmakelaar en tekstschrijver

Jitse traint en adviseert organisaties in het benutten van de kansen die klachten en klantenfeedback bieden. Door de wensen en behoeften van de klant centraal te stellen, wordt de kans op fouten verkleind en is er minder klantcontact nodig. Als uitgangspunt geldt altijd het aangaan van een duurzame klantrelatie. Het vertalen van de visie van organisaties naar houding en gedrag van medewerkers is een van de pijlers van Jitse’s werk. Jitse heeft meer dan 15 jaar ervaring in klantcontactomgevingen, als agent, communicatietrainer en callcentermanager. De menselijke maat en aandacht voor de lange termijn vormen de rode draad in zijn trainingen en adviezen. Retail, klantcontactcenters en klachtenafdelingen zijn de voornaamste werkgebieden. Voor het vakblad Telecommerce Magazine was Jitse ruim twee jaar huiscolumnist.

Mail Jitse

Mattijs en Jitse zijn lid van The Workimprovers Connection, een unieke multidisciplinaire groep professionals met een doelgerichte focus op het algemeen belang. Voor de Workimprovers dienen feedback en verbeteren als olie voor zinvol en doeltreffend werken.

© Platform Duurzaam Communiceren 2017.
Back to top